Gratis verzending vanaf € 20 binnen Nederland

Nieuw en Tweedehands

Missing S1-2 (2014)

Tv Series

Cast: David Morrissey, Keeley Hawes

Blu-Ray Disc   4 disc(s)   27-10-2017
Movie / Crime

Bestel- en levertijd
De getoonde levertijden (met uitzondering van In Stock-items) zijn enkel en alleen een gemiddelde op basis van de eerdere prestaties van achterliggende groothandels, distributeurs, labels en fabrieken.
Indien er geen voorraad is bij de Nederlandse distributeur, of het label, dan kan het soms enkele weken duren! Dit betreft dan vaak een landelijke situatie.
Neem gerust eerst contact met ons op indien u een deadline heeft. Wij kijken dan meteen of dit haalbaar is! *

€ 14.95
Extra info: Cast: David Morrissey, Keeley Hawes
Drager: Blu-Ray Disc
Maatschappij: Dutch Film Works
Label: Dfw
Barcode: 8719372005590
Artikelcode: T41317
Suffix - prefix: 43638 SBS00
Talen: English 
Ondertiteling: Dutch 
(Beeld)formaat: 1,78:1 WS (16:9 COD) 
Geluid: DOLBY DIGITAL 5.1 
Regiocode(s):
Speelduur: 472 minuten

Deze box bevat de eerste twee seizoenen van de bloedstollende BBC serie The Missing die genomineerd werd voor twee Golden Globes (beste miniserie en beste actrice).

In het eerste seizoen verdwijnt de vijfjarige Oliver spoorloos tijdens de vakantie. Na 8 jaar duikt er nieuw bewijs op en zet de vader van Oliver alles op alles om erachter te komen wat er met het leven van zijn zoontje is gebeurd.

Ook het tweede seizoen draait om een vermist kind. In een klein plaatsje in Duitsland zwerft een jonge vrouw door de straten en zakt plotseling in elkaar. De politie weet haar identiteit snel te achterhalen, maar dan blijkt dat zij elf jaar geleden werd ontvoerd...