Gratis verzending vanaf € 20 binnen Nederland

Nieuw en Tweedehands

Klantenservice: Over CDenDVD.nl

Naar overzicht klantenservice

Wie is CDenDVD.nl?

In 1992 begon CD-Artline als CD- annex posters-, lijsten- en ansichtkaarten-winkel in Driebergen. De jaren daarna veranderde de vraag en nu, mede dankzij het enthousiasme en de vakkennis van Hans, Ria en Marcel Verdurmen, is CD-Artline na ruim 30 jaar uitgegroeid tot een gerenommeerde CD- en DVD Speciaalzaak. Het aanbod bestaat uit vrijwel alle gangbare genres op muziek- en filmgebied. Gespecialiseerd in klassieke muziek, met een ruim assortiment in het genre, en vandaar ook al jaren Dealer van het Klassieke Zaken-collectief, met zelfs een gezamenlijk uitgegeven klassiek magazine.

Doordat de vraag naar muziek en film, door o.a. het internet, een flinke verschuiving meemaakt, heeft CD-Artline uiteraard niet stilgezeten. Om de consument, en niet alleen de Nederlandse, van dienst te kunnen zijn, is er veel tijd en moeite gestoken in de bouw van een website. Men kan tegenwoordig grasduinen in een regelmatig bijgewerkte database van maar liefst 300.000 CD’s, SACD’s, DVD’s & BLU-RAY’s. Vanuit uw luie stoel kunt u via CDenDVD.nl met veel gemak uw beeld- en geluid-producten bestellen. Laat het gratis versturen binnen Nederland vanaf 20,00 besteding, of haal het zonder verzendkosten af in de winkel in Driebergen!

Contact

Telefoon:
+31 (0)343-521532

E-mail:
orders @ cdendvd.nl
  
(wij monitoren alle e-mails tot 22.00 uur. Zet het woord SPOED in de "betreft"-regel als er haast bij geboden is
(bijv. benodigde muziek voor begrafenis of uitvaart) en wij zullen uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden!)

Adres:
Traaij 73 A - 3971 GC Driebergen-Rijsenburg (Nederland) [nieuw adres!]

Overig:
Kamer van Koophandel Utrecht - nr. 30103411
BTW-nummer: NL8220.39.278.B01

Contacturen

CD-Artline / CDenDVD.nl is telefonisch bereikbaar op de hiernavolgende dagen:

Maandag     geopend van 12:00 tot 17:30
Dinsdag     geopend van 10:00 tot 17:30     
Woensdag     geopend van 10:00 tot 17:30
Donderdag     geopend van 10:00 tot 17:30
Vrijdag     geopend van 10:00 tot 17:30
Zaterdag     geopend van 10:00 tot 17:00

De winkel is op Zondag en Feestdagen gesloten!

Gebruiksvoorwaarden website

Gebruik

Deze site is bestemd voor eigen gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy.

Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van CDenDVD.nl is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

Aansprakelijkheid

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site.

Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Het is niet toegestaan deze site te framen.

Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site.

Disclaimer

Copyright © 2023 - CDenDVD.nl

Alle prijzen van CDenDVD.nl zijn inclusief 21% BTW & verzendkosten binnen Nederland vanaf 20,00 euro besteding.
Buiten Nederland zijn de prijzen exclusief verzendkosten en tevens exclusief eventuele douaneheffingen.

Prijswijzigingen, type- en/of drukfouten voorbehouden.