Gratis verzending vanaf € 20 binnen Nederland

Nieuw en Tweedehands

Klantenservice: Retourneren

Naar overzicht klantenservice

De mogelijkheid tot retourneren bij CDenDVD.nl

U kunt de meeste artikelen die u bij ons gekocht heeft (mits verzegeld) binnen 14 kalenderdagen retoursturen. De instructies om dit te kunnen doen staan op de achterzijde van uw factuur. Neem a.u.b. contact met ons op voor een retour-akkoord.

Retourkosten zijn voor de koper (m.u.v. defecten) en zo ook het risico. Dit houdt in dat CDenDVD.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap, of DHL-servicepoints, altijd om een 3S-nummer en bewaar deze goed. Brievenbus-pakketpost is slechts een fractie duurder dan reguliere post, maar u heeft dan wel meer zekerheid!


GARANTIE
Op alle artikelen die u bij ons koopt heeft u garantie. In het geval u een artikel ontvangt dat niet in goede staat verkeert, voorzien wij u graag zo snel mogelijk van een passende oplossing. Dit doen wij, afhankelijk van uw artikel, door vervanging of terugbetaling.

Als u een artikel beschadigd heeft ontvangen, of wanneer dit defect blijkt te zijn, dan verwijzen we u naar het garantieblad op de achterzijde van uw factuur.

We stellen het op prijs als u de daarop vermelde instructies wilt volgen en, na ontvangst van een retourakkoord, op de achterzijde van de factuur/pakbon de reden van retour invult.

Voor artikelen die op de juiste wijze geretourneerd zijn, wordt het door u betaalde bedrag meestal teruggestort binnen 7 dagen en uiterlijk 14 dagen.

Wijze van verzending van een retour

Wanneer u het retour te sturen product, vanuit Nederland, verstuurt en deze past niet door de brievenbus, dan kunt u het pakket het beste verzenden via een agentschap van PostNL, of via een DHL-servicepoint. Deze voorzien pakketpost van een 3S code/trackingcode. Met deze code is het voor u mogelijk om het verzendtraject van pakket te volgen via de site van PostNL (www.tracktrace.nl), of via DHL (https://dhlforyou.nl/login/track) en zo te zien wanneer het pakket op de plaats van bestemming is aangekomen. Vraagt u bij één van deze bedrijven (uw keuze!) daarom altijd om het 3S/tracking-nummer.

Zodra wij uw retourzending verwerkt hebben, sturen wij u een e-mail ter bevestiging. Wij betalen het door u betaalde orderbedrag terug, of uw betalingsverplichting komt te vervallen als u nog niet heeft betaald.
Retourkosten zijn voor de klant, met als enige uitzondering de defecten-retouren. Wij verzoeken u het artikel in dat geval op dezelfde manier als het is gekomen retour te sturen aan het retouradres op de achterzijde van uw factuur.

Hoesje van een cd, dvd, game of software kapot?

Als het hoesje van een bij ons besteld artikel stuk is bij ontvangst, maar het artikel zelf onbeschadigd is en compleet, dan hoeft u het artikel niet te retourneren. Stuur ons enkel een email en wij sturen wij u kosteloos een nieuw hoesje toe (met basic post). Geef duidelijk aan om welke order, welk artikel en wat voor soort hoesje beschadigd is. Het boekje kunnen we u niet nasturen; u ontvangt een leeg cd- of dvd-hoesje van fabriekskwaliteit.

Retour buiten de voorwaarden

Wanneer u een artikel buiten de gestelde voorwaarden, of zonder factuur of pakbon terugstuurt, dan staan wij in ons recht om deze te weigeren.
Bovendien komt de eventuele, openstaande betalingsverplichting hierdoor niet te vervallen. Ook kunnen wij in dat geval besluiten om toekomstige bestellingen niet meer in behandeling te nemen. Neemt u in geval van twijfel contact op met onze klantenservice.