Gratis verzending vanaf € 20 binnen Nederland

Nieuw en Tweedehands

Klantenservice: Verzending van uw bestelling

Naar overzicht klantenservice

Verzendwijze

Onze bestellingen worden in Nederland bezorgd door PostNL of DHL Pakketservice. Verzending van voorradige artikelen duurt in de meeste gevallen 24 tot 48 uur.

Als een bestelling niet door de brievenbus past, wordt deze als pakket verzonden en uiteindelijk door een bode bezorgd. In vrijwel alle gevallen ontvangt u track- en trace informatie van ons per e-mail. Via de meegestuurde track- en trace-link kunt u het verzendtraject van uw pakket volgen.

Verzendkosten Nederland / Shipping costs for destinations within the Netherlands


Verzendkosten /
shipping costs EUROPE / USA / CANADA:

Order amount (in €) Netherlands Belgium Europe
(Region 1)
Europe
(Region 2)
Outside
Europe
0.01 – 9.99 € 2.99 € 2.99 € 6.00 € 8.00 € 15.00
10.00 – 19.99 € 2.99 € 2.99 € 6.00 € 8.00 € 15.00
20.00 – 29.99 - € 2.99 € 6.00 € 8.00 € 15.00
30.00 – 39.99 - € 2.99 € 6.00 € 8.00 € 15.00
40.00 – 49.99 - € 2.99 € 6.00 € 8.00 € 15.00
50.00 – 74.99 - € 2.99 € 6.00 € 8.00 € 15.00
75.00+ - € 2.99 € 6.00 € 8.00 € 15.00

                                                       AFHALEN IN DE WINKEL = géén verzendkosten!

Europa Region 1:

Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Zweden

Europa Region 2:

Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Kanaaleilanden, Oostenrijk, Polen, Portugal (incl. Azoren en Madeira), Zwitserland.

Outside Europe
Canada, USA

Levertijden

Genoemde bestel- & levertijden (te vinden op elke individuele detailpagina / gericht op bestemmingen in Nederland) zijn altijd een gemiddelde.
Het is geen garantie! De verkrijgbaarheid is namelijk altijd afhankelijk van de voorraden bij de fabriek of leverancier (en ruim 80% van hen zit in het buitenland).
Ruim 90% van alle bestellingen zullen binnen het genoemde termijn geleverd worden.

Mogelijke redenen voor langere bestel- en levertijden zijn:

De levering van de producten geschiedt op de plaats en het tijdstip waarop alle producten gereed zijn voor verzending. Wij streven ernaar om de producten zoveel mogelijk -in één keer- bij u af te leveren. Enkel op die manier kunnen wij u een zeer laag verzendtarief bieden.

Er is eventueel sprake van uitgestelde, of aangepaste, landelijke release-data. Getoonde release-data zijn absoluut géén garantie en worden aangepast door automatische updates. Afhankelijk van de snelheid waarmee de leveranciers en fabrieken uitleveren, zal uw order ofwel op de genoemde datum geleverd worden, of mogelijk enkele werkdagen daarna.

Ontvangen producten (1 of meer) kunnen wel eens beschadigd binnenkomen van de leverancier of fabriek. Nieuwe voorraad zal dan besteld moeten worden, wat helaas vertraging met zich meebrengt.

De voorraad is mogelijk even uitgeput bij de leverancier/groothandel/fabriek en wordt dan ook bijgemaakt/aangevuld. In het geval van landelijke her-productie/aanvulling, is CDenDVD.nl gerechtigd de order maximaal 30 dagen aan te houden. 30 Dagen is namelijk -in die gevallen- een redelijk en billijk termijn in de ogen van de Consumentenbond.

Alternatieve bezorgdatum?
Wij zullen uw order(s) altijd zo snel mogelijk versturen, maar mocht u in het geval van pakketpost een bepaalde periode niet in de gelegenheid zijn om de zending aan te nemen van de bode, adviseren wij u om even contact met ons op te nemen en de alternatieve leverdatum, of periode, aan ons door te geven. Wij kijken dan meteen of deze enigszins haalbaar is.

Levering van meerdere artikelen

Wanneer u meerdere artikelen in één keer besteld, doen wij ons best om -indien mogelijk- alles in één keer bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd. Vooral bij bestellingen van meerdere artikelen, is het mogelijk dat deelleveringen worden gestuurd. Dit is te allen tijde een service en geen recht.

Levertijd verstreken, artikel nog niet verzonden

Indien u bij het plaatsen en controleren van uw bestelling niets heeft veranderd, dan doen wij onze best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Het kan voorkomen dat een bestelling niet verzonden is ondanks dat de aangegeven levertijd verstreken is. Een artikel heeft dan in plaats van de status ‘verzonden’ nog steeds de status ‘Niet voorradig> Doorbesteld’. We brengen u altijd zoveel mogelijk via een e-mail op de hoogte (mits er nieuws is) van dergelijke vertraging. Mocht u 5 werkdagen na het verstrijken van de levertijd uw artikel nog niet ontvangen hebben dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Vertraging tijdens verzending

In uw account (mits u een klantaccount heeft geopend) kunt u zien of uw bestelling verzonden is of nog wordt verwerkt. Als uw bestelling in uw account de status ‘verzonden’ heeft, maar u deze nog niet heeft ontvangen, kunt u het beste nog een paar werkdagen wachten. In uitzonderlijke gevallen doet PostNL in plaats van 24 uur enkele dagen over de bezorging van een bestelling.

Heeft u uw bestelling (in NL) 3 werkdagen nadat het is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken wij u vriendelijk uw bestel/order-nummer te vermelden in uw e-mail, of bij de hand te houden als u ons belt.

Een bestelling is (gedeeltelijk) geannuleerd

Een artikel of een bestelling kan om verschillende redenen geannuleerd worden. De voornaamste is dat het artikel toch niet leverbaar is gebleken, of tussentijds aanzienlijk in prijs is gestegen. Dit blijkt vaak pas na het doorseinen van uw order naar de fabriek/groothandel/leverancier. Wij krijgen van hen een terugkoppeling en op basis daarvan verwittigen wij u meteen. Bij een geannuleerde order, storten wij het betaalde bedrag zo spoedig mogelijk terug naar uw rekening, tenzij u een alternatief artikel prefereert.

Een bestelling voor een buitenlands adres

De levertijd van de bestelling is afhankelijk van het artikel met de langste levertijd. Dit omdat alle artikelen indien mogelijk, in een keer worden verzonden. Voor het buitenland moet u tevens rekenen op een langere levertijd dan voor een bestelling binnen Nederland. Deze levertijd is afhankelijk van het land waar de bestelling naar verzonden moet worden.

Landen buiten de EU

Buiten de EU zullen mogelijk invoer- of douanerechten worden berekend, als de bestelling in het land van bestemming aankomt. Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor deze kosten, die van land tot land kunnen verschillen. De hoogte van dit bedrag wordt berekend door de douane van het land in kwestie. Indien u wilt weten in hoeverre u deze rechten moet betalen, dient u contact op te nemen met de douane van het betreffende land.

Bezorg- en levertijd

Op onze productpagina's vindt u de indicatieve bestel- en levertijd van alle artikelen binnen Nederland. Dit is de tijd die wij nodig hebben om het product te versturen. De bezorgtijd is de tijd die de bezorgdienst nodig heeft om het pakket bij u thuis te brengen. Voor Nederland is de bezorgtijd bij de levertijd inbegrepen. Voor het buitenland moet de aangegeven bezorgtijd bij de levertijd worden opgeteld om te berekenen wanneer u het bestelde artikel ongeveer kunt verwachten.

Gemiddelde bezorgtijden / Average delivery times
(possible delays by customs are not included!)