Gratis verzending vanaf € 20 binnen Nederland

Nieuw en Tweedehands

Als Je Voor Me Staat

Reesema, Jaap

.. Staat

CD   1 disc(s)   10-02-2023
Popular | Dutch (Various)

Bestel- en levertijd
De getoonde levertijden (met uitzondering van In Stock-items) zijn enkel en alleen een gemiddelde op basis van de eerdere prestaties van achterliggende groothandels, distributeurs, labels en fabrieken.
Indien er geen voorraad is bij de Nederlandse distributeur, of het label, dan kan het soms enkele weken duren! Dit betreft dan vaak een landelijke situatie.
Neem gerust eerst contact met ons op indien u een deadline heeft. Wij kijken dan meteen of dit haalbaar is! *

€ 23.95
Extra info: .. Staat
Drager: CD
Maatschappij: Heartselling
Label: Cloud 9
Barcode: 8718521070144
Artikelcode: 6D9500
Suffix - prefix: 573 CLDI

Na de mega hit 'Nu Wij Niet Meer Praten' (2020), is Jaap Reesema niet meer weg te denken uit de charts. De single is inmiddels goed voor Dubbel Platina en in zowel Nederland als België bestempeld tot de grootste hit uit dat jaar. In de tussentijd scoorde de zanger nog enkele grote Top 40-hits waaronder 'Alles Komt Goed', 'Mijn Kleine Presidentje' en 'Grijs'.Echter een nieuw album bleef uit - tot nu! Op het album 'Als Je Voor Me Staat' staan naast de bekende hits, een aantal prachtige, nieuwe songs. Op alle nummers komt de warme en herkenbare stem van Jaap goed naar voren en hebben de nummers de juiste balans tussen prachtige ballads en uptempo songs.

"Het uitbrengen van mijn debuutalbum voelt erg speciaal. Ik heb de afgelopen periode goed de tijd genomen om te werken aan dit album. Het uitbrengen van een album is bijzonder en dat moet je goed doen vind ik. Als ik naar de songs luister ben ik enorm trots en ik hoop dat de luisteraar de liefde en effort voelt die ik er samen met mijn team in heb gestopt", aldus Jaap Reesema.

1. Als Je Voor Me Staat
2. Laat Me Nooit Meer Los
3. Alles Komt Goed
4. Nu Wij Niet Meer Praten (Pommelien Thijs)
5. De Helft Van Je Hart
6. Met Open Ogen
7. Thuis
8. Mijn Kleine Presidentje
9. Code Rood (Lea Rue)
10. Voor Je Van Me Houdt
11. Grijs