Gratis verzending vanaf € 20 binnen Nederland

⇒ Naar specifiek zoeken

VERLIEFD OP IBIZA

MOVIE

CAST: JAN KOOIJMAN, KIM FEENSTRA

Blu-Ray Disc   1 disc(s)   11-06-2013
Romantic - Movie

Levertijd : +/- 5 - 15 werkdagen

€ 7.95
Extra info: CAST: JAN KOOIJMAN, KIM FEENSTRA
Maatschappij: Niet aangegeven
Label: DFW
Barcode: 8715664117576
Artikelcode: M41580
Suffix - prefix: 43068 DBS00
Talen: Dutch 
Ondertiteling: Dutch 
(Beeld)formaat: 1,85:1 WS (16:9 COD) 
Geluid: DOLBY DIGITAL 5.1 
DTS 
Regiocode(s):

Op het eiland waar veertigers dertig willen zijn, de dertigers twintig willen zijn en de twintigers de weg kwijt zijn, raakt een ensemble van personages verliefd op elkaar, en op Ibiza.

Een feel-good film voor alle leeftijden vol humor, avonturen en menselijke inzichten. Met hoofdrollen voor Jan Kooijman, Kim Feenstra, Sanne Vogel, Simone Kleinsma, Rick Engelkes, Gigi Ravelli, Jim Bakkum, Marly van der Velden, Lone van Roosendaal, Marius en Jasper Gottlieb en DJ Armin van Buuren.

Ibiza! Het ultieme partyeiland. De witste stranden, grootste clubs, beroemdste DJ's en mooiste mensen. Wat is nou een betere plek om een glamourverjaardag te organiseren dan daar?

Dertien mensen, vier verhalen en één eiland. Iedereen komt met een eigen plan naar Ibiza. Maar wat blijkt: in essentie staat iedereen voor dezelfde uitdaging. Op lichtvoetige en komische wijze ondervinden vier koppels het universele verlangen iets te zijn wat niet -of niet langer- haalbaar is, en zullen ze moeten uitzoeken wat daar voor in de plaats komt.