Gratis verzending vanaf € 20 binnen Nederland

Nieuw en Tweedehands

Native America

Putumayo presents

CD   1 disc(s)   01-01-2014
World

In stock
Levertijd : +/- 1 tot 2 werkdagen (voorraad: 2-3 items)

€ 14.95
CD  
Maatschappij: Coast to Coast
Label: putumayo
Barcode: 0790248034126
Artikelcode: 01343A
Suffix - prefix: 3412 putu

Beklijvende fluitmuziek en betoverende zang onthullen de kracht van hedendaagse Indiaanse muziek.

Native America is een verzameling muziek van singer-songwriters en instrumentalisten die zich laten inspireren door de tradities van hun inheemse Noord-Amerikaanse voorouders. Een collage van stijlen, de nummers op dit album zijn verenigd door de thema's van het verbinden van het oude met het nieuwe en het cultiveren van de voortdurende evolutie van muziek die geworteld is in oude tradities. Album bevat een traditioneel recept voor Navajo-brood met wilde salie.
Met geluiden variërend van atmosferische fluit en drum tot soulvolle akoestische liedjes van singer-songwriters, biedt de collectie luisteraars een kijkje in de diverse wereld van hedendaagse Indiaanse muziek uit wat nu de VS en Canada zijn. Native America heeft een traditioneel recept voor Navajo-brood met wilde salie. Salie, door de Navajo gewaardeerd om zijn culinaire en spirituele eigenschappen, geeft dit brood een zoete, aromatische smaak.?

Een deel van de opbrengst van deze collectie steunt Seva, een stichting zonder winstoogmerk die al 35 jaar werkt aan het verlenen van oogzorg aan risicogroepen over de hele wereld. Seva's American-Indian Sight Initiative omvat zichtscreening en brillen op sterkte voor studenten in inheemse gemeenschappen. De organisatie ondersteunt ook de training van vision-technici voor indianen en visiezorg en educatieve diensten in tribale gemeenschappen.

1. Miam Maikan - Florent Vollant
2. Mani-Utenam - Chloé Sainte Marie
3. First Morning (Putumayo Version) - R. Carlos Nakai & Will Clipman
4. Shine For You - Brianna Lea Pruett
5. Flying Free - Andrew Vasquez
6. Navvaatara - Elisapie Isaac
7. All My Blessings - Jessica Martinez Maxey
8. Assikuman-Tetapuakan - Claude McKenzie
9. Wind Spirit - Bill Miller
10. Nendaa - Go Back - Jerry Alfred & the Medicine