Gratis verzending vanaf € 20 binnen Nederland

Nieuw en Tweedehands

Donna Summer

Summer, Donna

40th Anniversary Edition

LP   2 disc(s)   02-12-2022
Dance / Soul

Bestel- en levertijd
De getoonde levertijden (met uitzondering van In Stock-items) zijn enkel en alleen een gemiddelde op basis van de eerdere prestaties van achterliggende groothandels, distributeurs, labels en fabrieken.
Indien er geen voorraad is bij de Nederlandse distributeur, of het label, dan kan het soms enkele weken duren! Dit betreft dan vaak een landelijke situatie.
Neem gerust eerst contact met ons op indien u een deadline heeft. Wij kijken dan meteen of dit haalbaar is! *

€ 53.95
Extra info: 40th Anniversary Edition
Opgelet: Voor dit artikel heb je een platenspeler nodig
Drager: LP
Maatschappij: Bertus
Label: Driven By the Music
Barcode: 0654378626524
Artikelcode: P95801
Suffix - prefix: 210 DBTMLP

Om de 40e verjaardag van dit legendarische Donna Summer-album te vieren, heeft "Mystery Of Love", met de onvergetelijke vocale harmonieën van James Ingram, een moderne R&B/dance-feel gekregen in vergelijking met de originele versie door producer Le Flex, die heeft geproduceerd en meegewerkt aan een aantal hitparadehits.

De 40th Anniversary CD wordt geleverd als een prachtig A5 mediaboekje, terwijl de geremasterde 2LP set verkrijgbaar is op limited edition Red en Blue vinyl. Beide formaten bevatten ook de 7" single versies van de hits, een non-album 'B' kant en de 12" dance mix van "Love Is In Control.... ", een nieuw geschreven essay van 8.000 woorden met een voorwoord van Bruce Sudano, geschreven door de bekende Amerikaanse auteur Christian John Wikane, met nieuwe en originele archiefinterviews met David Foster, Phillip Ingram, Le Flex, Steve Lukather, Bill Meyers, Richard Page, Greg Phillinganes, Bruce Roberts, Brenda Russell, Dionne Warwick en wijlen James Ingram. Om dit sublieme meesterwerk te horen, heb je geen bepaalde stemming of weersomstandigheden nodig. Het kan op elk moment van de dag of nacht, elke dag van het jaar worden beluisterd, en 40 jaar later wordt het nog steeds gespeeld.

Donna Summer werd beroemd in het discotijdperk van de jaren '70 door haar niet aflatende en creatieve drang naar wereldwijde populariteit van het genre, wat haar terecht de titel "Queen Of Disco" opleverde en haar tot een van de succesvolste artiesten van het hele decennium maakte, met tot op heden meer dan 130 miljoen verkochte platen wereldwijd.

LP 1:
1. Loveisincontrol(Fingeronthetrigger)
2. Mysteryoflove
3. Thewomaninme
4. Stateofindependence
5. Livin'inamerica
6. Protection
7. (Ifit)Hurtsjustalittle
8. Loveisjust

LP 2:
1. Mysteryoflove[Leflex"Summermystery"Remix]
2. Loveisincontrol(Fingeronthetrigger)[7"Version]
3. Stateofindependence[7"Version]
4. Thewomaninme[7"Version]
5. Sometimeslikebutterflies
6. Mysteryoflove[Leflextended"Summermystery"Remix]