Gratis verzending vanaf € 20 binnen Nederland

Nieuw en Tweedehands

Can We Please Have Fun

Kings of Leon

CD   1 disc(s)   10-05-2024
Rock

In stock
Levertijd : +/- 1 tot 2 werkdagen (voorraad: 1 item)

€ 22.95 € 24.95
Drager: CD
Maatschappij: Bertus
Label: Capitol
Barcode: 0602465232486
Artikelcode: 8E6607
Suffix - prefix: 523248 060246

Plezier in de zaak

Het wachten is voorbij! De alternatieve rockhelden Kings Of Leon uit Nashville zijn terug met hun gloednieuwe album "Can We Please Have Fun". De drie broers Followill en hun neef Matthew maken al sinds 2000 muziek met dezelfde bezetting. Hun grote doorbraak kwam met hun album "Only By The Night", met daarop de megahits "Use Somebody" en "Sex On Fire".

Drie jaar na hun laatste werk brengt de met een Grammy bekroonde en multi-platina rockband nu hun negende studioalbum "Can We Please Have Fun" uit. Zoals de titel al suggereert, is het een document van een van de grootste rock & roll bands van onze tijd die loslaat, nieuwe dingen uitprobeert en, ja, plezier heeft.

Opgenomen in de Dark Horse Studio en geproduceerd met nieuwe medewerker Kid Harpoon (o.a. Harry Styles, Florence & The Machine), laat het album een nieuwe kant van Kings Of Leon zien. In de twaalf nieuwe nummers keert de band terug naar het directe rockgeluid van hun begindagen, terwijl ze tegelijkertijd nieuwe wegen inslaan. Het is het geluid van een groep die verenigd is in hun visie en doel, vrij van verwachtingen.

Of het nu gaat om rustigere nummers als "Split Screen", toekomstige live-anthems als "Ballerina Radio" of knapperige rockers in de stijl van "Nothing To Do", de Kings Of Leon laten hier al hun vaardigheden horen. Het resultaat is dat "Can We Please Have Fun" fris en gevarieerd klinkt.

1. Ballerina Radio
2. Rainbow Ball
3. Nowhere To Run
4. Mustang
5. Actual Daydream
6. Split Screen
7. Don't Stop The Bleeding
8. Nothing To Do
9. M Television
10. Hesitation Gen
11. Ease Me On
12. Seen

Recensies
"Met de koprollen in Followill's stem, zoals in de zojuist genoemde nummers, herinnert hij ons aan vroegere tijden. De grote boog, die van de brug naar het refrein leidt en daar baadt in tamme gitaarmelodieën, is dan echter de Kings Of Leon, wiens belettering schittert bij stadioningangen en van billboards - een onweerstaanbare mix."
VISIONS - mei 2024