Gratis verzending vanaf € 20 binnen Nederland

Nieuw en Tweedehands

Hit Me Hard and Soft

Eilish, Billie

CD   1 disc(s)   17-05-2024
Popular

In stock
Levertijd : +/- 1 tot 2 werkdagen (voorraad: 1 item)

€ 22.95 € 24.95
Drager: CD
Maatschappij: Universal
Label: Interscope
Barcode: 0602465223675
Artikelcode: 9E2679
Suffix - prefix: 522367 060246

Ze mag dan pas een paar maanden geleden 22 zijn geworden, maar ze wordt al meer dan een half decennium erkend als een absoluut unieke en invloedrijke artiest van onze tijd, de stem van haar generatie - in 2024 is ze terug met nieuwe muziek: Billie Eilish brengt haar derde studioalbum "Hit Me Hard And Soft" uit.

Net als de twee veelgeprezen vorige albums, die ze samen met haar broer Finneas schreef en opnam, is het nieuwe werk nu al een van de absolute albumhoogtepunten van het jaar. De eerste virale hits op haar 14e werden gevolgd door het bejubelde debuutalbum "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?", dat begin 2019 in 18 landen rechtstreeks naar nummer 1 ging - en ook de platina status in onder andere Duitsland behaalde. Ze begon het huidige decennium met een Grammy-record en werd de eerste vrouwelijke artiest die in alle vier de hoofdcategorieën won, en de Amerikaanse zangeres nam ook haar eerste Oscar mee naar huis voor de Bond-themasong "No Time To Die". De Amerikaanse zangeres is nu negenvoudig Grammy- en tweevoudig Oscarwinnares en haar meest recent uitgebrachte album "Happier Than Ever" (2021) stond zelfs in 20 landen op nummer 1 - omlijst door 16x platina en andere gouden awards. Ze won haar tweede Oscar voor haar Barbie-bijdrage "What I Was Made For".

Het derde album "Hit Me Hard And Soft" is duidelijk het meest gedurfde albumstatement uit haar carrière, zoals Eilish van tevoren al had laten weten. De albumtitel zegt het eigenlijk al: het is een ongelooflijk emotioneel werk dat raakt, dat harde en zachte klappen uitdeelt, waarin de 22-jarige qua inhoud en geluid steeds weer nieuwe genregrenzen verlegt. Bovenal vertrouwt de meervoudig Grammy- en Oscarwinnares ook deze keer weer op haar instinct, waarmee ze nog maar eens benadrukt waarom ze wordt gezien als de meest opwindende songwriter van deze tijd.

1. Skinny
2. Lunch
3. Chihiro
4. Birds of a Feather
5. Wildflower
6. The Greatest
7. L'amour De Ma Vie
8. The Diner
9. Bittersuite
10. Blue