Alles direct uit voorraad leverbaar
Klantenservice: Verwerking Levertijd en Verzendkosten

NAAR OVERZICHT KLANTENSERVICE

Orderverwerking

Orders worden van Maandag t/m Zaterdag (tot 16.00 uur) direct in behandeling genomen.
Zodra al uw bestellingen gereed zijn voor verzending, sturen wij de order meteen naar het opgegeven verzendadres, bezorgen wij lokaal op de fiets, of sturen wij u een afhaalbericht per email.

In het geval van verzending, sturen wij u meestal dezelfde werkdag nog (tot 17:00 uur) een verzendbericht per email.

Alternatieve bezorgdatum?
Wij zullen uw orders altijd zo snel mogelijk versturen, maar mocht u in het geval van pakketpost een bepaalde periode niet in de gelegenheid zijn om de zending aan te nemen van de bode, adviseren wij u om even contact met ons op te nemen en de alternatieve leverdatum, of periode, aan ons door te geven.

Levertijd* - afhankelijk van de verzend-of bezorgkeuze

1) Brievenbuspost (verzonden op werkdagen, voor 16.00 uur) zal in de meeste gevallen binnen 1-3 werkdagen worden bezorgd (binnen Nederland).
    Pakketpost met o.a. DHL zal in de meeste gevallen binnen 1-2 werkdagen worden bezorgd (binnen Nederland).

2) Bezorgen in Driebergen-Rijsenburg  (géén bezorgkosten!): Bezorging is meestal dezelfde werkdag (Ma-Za.) - mits voor 16:00 uur besteld.

3) Afhalen in de winkel
:(géén afhaalkosten!) Het bestelde artikel ligt meteen klaar vanaf het moment dat u een afhaalbericht van ons ontvangt

*Deze verwachtingen zijn gebaseerd op verzending binnen Nederland! Zie onderaan de gemiddelde levertijden buiten Nederland!

Verkoopprijzen

Alle prijzen van CD-Artline.nl zijn inclusief BTW - al verschilt het BTW-tarief wel per land. Prijswijzigingen, type- en/of drukfouten voorbehouden!
CD-Artline.nl heeft het recht, voor levering, de koper te informeren als één van deze situaties zich voordoet en dit aan te passen. Indien de prijs van een artikel hoger uitvalt, of 1 of meerdere items blijken uitverkocht te zijn, heeft de consument het recht om het artikel in kwestie af te bestellen. Vermelde prijzen op CD-Artline.nl zijn SITE ONLY, gebaseerd op zelfbediening, en verschillen dan ook met die van de winkel in Driebergen! De producten van CD-Artline.nl worden geleverd tegen de prijzen die gelden op de datum van bestellen, tenzij anders besproken en/of bepaald. Op onze website staan onze gedetailleerde verkoopvoorwaarden.

(Gedeeltelijk) Cancellen

In het onwaarschijnlijke geval dat u uw aankoop (geheel/gedeeltelijk) niet meer wenst voort te zetten, adviseren wij u contact met ons op via shop @ CD-Artline.nl.
Wees er a.u.b. zo snel mogelijk bij als u verzending wilt voorkomen!

Contactgegevens

CD-Artline.nl is een dochteronderneming van CD-Artline
Kamer van Koophandel Utrecht - nr. 30103411 / BTW-no.: 028209655B01
Adres: Traaij 73 A, 3971 GC, Driebergen-Rijsenburg, Nederland
E-mail:  shop @ CD-Artline.nl / Tel.: +31 (0)343 521 532

Verzendwijze

Bij bestellingen met de verzendkeuze "Opsturen per post", worden deze in Nederland bezorgd door PostNL of DHL Pakketservice. Als een bestelling niet door de brievenbus past, wordt het als pakket verzonden en uiteindelijk door een bode bezorgd. In vrijwel alle gevallen ontvangt u track- en trace informatie van ons per e-mail en de bodediensten houden u tevens op de hoogte van het bezorgproces. 

Verzendkosten / Shipping costs: EUROPE / USA / CANADA:

Order amount (in €) Netherlands Belgium Europe
(Region 1)
Europe
(Region 2)
Outside
Europe
0.01 – 9.99 € 2.99 € 2.99 € 6.00 € 8.00 € 15.00
10.00 – 19.99 € 2.99 € 2.99 € 6.00 € 8.00 € 15.00
20.00 – 29.99 - € 2.99 € 6.00 € 8.00 € 15.00
30.00 – 39.99 - € 2.99 € 6.00 € 8.00 € 15.00
40.00 – 49.99 - € 2.99 € 6.00 € 8.00 € 15.00
50.00 – 74.99 - € 2.99 € 6.00 € 8.00 € 15.00
75.00+ - € 2.99 € 6.00 € 8.00 € 15.00

                         AFHALEN IN DE WINKEL & BEZORGEN IN DRIEBERGEN = ALTIJD VRIJ VAN VERZEND- OF BEZORGKOSTEN

Europa Region 1:

Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Zweden

Europa Region 2:

Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Kanaaleilanden, Oostenrijk, Polen, Portugal (incl. Azoren en Madeira), Zwitserland.

Outside Europe
Canada, USA

 

Vertraging tijdens verzending

In uw account (mits u een klantaccount heeft geopend) kunt u zien of uw bestelling verzonden is of nog wordt verwerkt. Als uw bestelling in uw account de status ‘verzonden’ heeft, maar u deze nog niet heeft ontvangen, kunt u het beste nog een paar werkdagen wachten. In uitzonderlijke gevallen doet PostNL of DHL, in plaats van 24 uur, enkele dagen over de bezorging van een bestelling.

Heeft u uw bestelling (met een bezorgadres in NL) 3 werkdagen nadat het is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken wij u vriendelijk uw bestel/order-nummer te vermelden in uw e-mail, of bij de hand te houden als u ons belt.

Een bestelling is (gedeeltelijk) geannuleerd

Een artikel of een bestelling kan om verschillende redenen geannuleerd worden. De voornaamste reden is dat het artikel toch niet voorradig blijkt te zijn of dat 2 klanten vrijwel tegelijk het laatste exemplaar hebben besteld. 
Bij een geannuleerde order, storten wij het betaalde bedrag (enkel bij de betaalkeuzes iDEAL & BanContact) zo spoedig mogelijk terug naar uw rekening, tenzij u een alternatief artikel prefereert. Wij zullen vaak eerst even met u overleggen per e-mail of telefoon!


Landen buiten de EU

Buiten de EU zullen mogelijk invoer- of douanerechten worden berekend, als de bestelling in het land van bestemming aankomt. Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor deze kosten, die van land tot land kunnen verschillen. De hoogte van dit bedrag wordt berekend door de douane van het land in kwestie. Indien u wilt weten in hoeverre u deze rechten moet betalen, dient u contact op te nemen met de douane van het betreffende land.

Bezorg- en levertijd

Op onze productpagina's vindt u de indicatieve bestel- en levertijd van alle artikelen binnen Nederland. Dit is de tijd die wij nodig hebben om het product te versturen. De bezorgtijd is de tijd die de bezorgdienst nodig heeft om het pakket bij u thuis te brengen. Voor Nederland is de bezorgtijd bij de levertijd inbegrepen. Voor het buitenland moet de aangegeven bezorgtijd bij de levertijd worden opgeteld om te berekenen wanneer u het bestelde artikel ongeveer kunt verwachten.

Gemiddelde bezorgtijden / Average delivery times
(possible delays by customs are not included!)

Bezoek onze winkel in Driebergen-Rijsenburg