Gratis verzending vanaf € 20 binnen Nederland

⇒ Naar specifiek zoeken

Verzilvering Nationale Entertainment Cards

Wat te doen met uw oude CD-bonnen, Entertainment Cards, Platenbonnen?

CD-Artline / CDenDVD.nl accepteert naast papieren boekenbonnen en VVV-bonnen uiteraard ook papieren CD-bonnen / en digitale Entertainment Cards.

Aangezien er steeds meer digitaal muziek en film genuttigd wordt, liggen er in Nederland vele CD-bonnen en Entertainment Cards stof te vangen. Misschien heeft u ze ook nog wel in een laatje liggen en heeft u nog steeds geen keuze kunnen maken, of waren ze een cadeau en koopt u juist heel sporadisch nog een CD of DVD. Uiteraard is dat doodzonde.

Cadeaubonnen worden officieel nooit uitgekeerd in geld, maar mogelijk hebben wij -indien u nog bonnen heeft liggen- een gedeeltelijke oplossing voor u!

OPTIE 1: WINKEL-ACTIE

1) Loop gerust eens binnen bij CD-Artline te Driebergen. Wij hebben meer dan 13.000 items op voorraad, zowel eerstehands als tweedehands.

2) Besteed voor minimaal 50% van de bon-waarde aan een cd, sacd, dvd, blu-ray of console-game. En als het niet voor u zelf is, dan maken wij er net zo makkelijk een cadeau van!

3) Na aftrek van de aankoop blijft er dus maximaal 50% van de bonwaarde over.

4) Lever deze restwaarde bij ons in en u krijgt 60 procent van deze restwaarde in contanten uitgekeerd.

Voorbeeld:
U heeft een bon van 30 euro.
U koopt een cd of dvd van 15 euro.
Het restbedrag, de restwaarde is dus 15 euro.
Wij kopen de restwaarde van u over voor 60% x 15,- = €9,-
U blij - wij blij.

(Mocht u gebruik willen maken van optie 1 en heeft u meer dan € 50 aan bonnen, dan adviseren wij u om ons eventjes op de hoogte te brengen van uw bezoek. Wij zorgen er dan voor, dat wij in staat zijn om een gedeeltelijke, contante uitbetaling te maken!)

OPTIE 2: Nationale Entertainment Card (plastic pas)

Mocht u eventueel te ver weg wonen, dan kunnen wij deze gedeeltelijke verzilver-dienst ook verlenen in het geval u een plastic Entertainment Card in uw bezit heeft. In dat geval leveren wij u een artikel voor minimaal 50% van de bonwaarde en het digitale restbedrag laten wij u tevens overmaken (in dezelfde transactie!) d.m.v. een betaalverzoek, welke wij u dan per e-mail zullen sturen. Uiteraard veilig en makkelijk via Buckaroo Payment Services. U hoeft dan enkel naar de veilige betaallocatie te gaan van Buckaroo en de 2 codes, aan de achterzijde van het plastic pasje, in te voeren. Na een geslaagde betaling krijgt u het artikel binnen de genoemde besteltijd toegestuurd + binnen 7 dagen uw uitbetaling van 60% van de restwaarde. Uiteraard zullen wij in dit geval nog wat gegevens moeten uitwisselen, om het orderproces & de uitbetaling te kunnen voltooien!

OPTIE 3: Papieren Platenbonnen / Entertainment Bonnen

Mocht u eventueel te ver weg wonen, dan kunt u er ook voor kiezen om de papieren cadeaubonnen aan ons op te sturen per post.
Dit doet u op eigen risico en voor eigen kosten! Aangetekend verzenden valt aan te raden, maar is uiteraard een overweging en is grotendeels afhankelijk van de bonwaarde. Brievenbuspost met track- en trace is mogelijk een meer betaalbare oplossing.
Aangezien papieren platenbonnen / Entertainment bonnen minder snel worden verwerkt door de achterliggende organisatie, krijgt u -na aftrek van de orderwaarde- na +/- 2 - 4 weken de contante uitbetaling van 60% uitgekeerd. Uiteraard zullen wij in dit geval nog wat gegevens moeten uitwisselen, om het orderproces & de uitbetaling te kunnen voltooien!

OPTIE 4: DONEREN

Mocht u CD-Artline / CDenDVD.nl (laatste der Mohikanen in de provincie Utrecht) simpelweg willen steunen in haar voortbestaan, zonder er iets voor terug te verlangen, dan is een eventuele donatie (in de vorm van cadeaubonnen en/of in de vorm van cd- of dvd-collecties) uiteraard ook zeer welkom!

Wij horen het dan graag van u.

Mocht u verder nog vragen hebben,.... wij staan voor u klaar.

Met vriendelijke groet,

Het CD-Artline-team

CD-Artline - Traaij 49 - 3971 GC Driebergen-Rijsenburg
Tel. 0343-521532 / E-mail: shop @ CD-Artline .nl

www.CDenDVD.nl is de website van CD-Artline