Gratis verzending vanaf € 20 binnen Nederland

⇒ Naar specifiek zoeken

Donatie

Wat te doen met uw oude CD's, SACD's, DVD's, BLU-RAY's & CONSOLE-GAMES?

In heel Nederland liggen er miljoenen (tweedehands) cd's & sacd's en blu-ray's stof te vangen. Er wordt vaak geen, of amper, nog gebruik van gemaakt. Misschien waren ze wel een gift / cadeau, of onderdeel van een testament / nalatenschap / scheiding, of misschien zijn ze wel door u gedigitaliseerd en daarna opgeslagen zonder specifiek doel.

Mogelijk heeft u zelfs al geen cd- of blu-ray-speler meer. Spotify, Netflix, Youtube,... het zijn allemaal digitale initiatieven waardoor ze steeds vaker niet meer gebruikt worden. Dat neemt niet weg dat er nog altijd liefhebbers op zoek zijn naar die ene opname, film of game....

Het kost de gemiddelde particulier echter veel tijd en moeite om ze door te verkopen. Tijdens deze overweging komt men vaak tot de conclusie, dat het niet echt meer loont om elke keer weer naar naar het postkantoor te lopen voor -in de meeste gevallen- 1 pakje per keer en slechts een kleine opbrengst per artikel. En aan het eind houdt u alsnog meer dan 60 à 70% van de collectie over en schiet u er eigenlijk niet veel mee op indien opruimen, of forse inkrimping, de bedoeling was.

Uw vrije tijd is uiteraard ook wat waard, toch? Uiteraard kunt u de collectie naar de kringloop brengen waar de collectie verkwanseld wordt voor letterlijk kwartjes per stuk,.... maar u kunt er ook voor kiezen om ze te doneren aan CD-Artline in ruil voor een cadeaubon.

CD-Artline is een familie-bedrijf bestaande uit Hans, Ria en Marcel Verdurmen. Het bedrijf bestaat sinds 1992,....meer dan 25 jaar. Het is een van de laatste speciaalzaken in de gehele provincie Utrecht. De laatste der Mohikanen zogezegd en wij kunnen uw hulp simpelweg goed gebruiken.

Waarom doneren aan CD-Artline / CDenDVD.nl?

* Door ze te doneren aan CD-Artline steunt u ons simpelweg in ons voortbestaan.
Het vergroot onze collectie, waardoor wij weer meer klanten zowel in de winkel als online van dienst kunnen zijn.

* Uw collectie gaat gegarandeerd een goed tehuis krijgen. Ze gaan naar echte fans & liefhebbers en niets wordt verkwanseld - wat uiteraard doodzonde zou zijn.

* Het laten opkopen levert u tegenwoordig amper nog wat op. Door ze te doneren ruimt het lekker op en weet u tenminste dat ze voor een goede zaak worden gebruikt.

Woont u in de buurt van Driebergen (Utrecht) en wilt u ons graag helpen door een collectie aan ons te schenken?

U bent van harte welkom. Loop gerust eens bij ons binnen. Van dinsdag t/m zaterdag tussen 13.00 en 17.00, of bel / e-mail ons voor een donatie-afspraak.

Bent u slecht ter been, of is de collectie te groot om in 1x mee te nemen?
In dat geval kunnen wij het uiteraard ook bij u afhalen (in overleg).
U kunt ons hier gerust over bellen via 0343-521532!

Wat kan ik doen als ik mijn cd's, sacd's, blu-ray's & console-games, etc. wil schenken en niet in de buurt van Driebergen (Utrecht) woon?

Wij kunnen - indien gewenst - uw verzendkosten vergoeden vanaf 50 of meer gedoneerde artikelen (enkel binnen Nederland!). Deze mogelijkheid geldt enkel voor de inbreng van originele artikelen in goede tot zeer goede staat! Het gaat ons enkel om cd's, dvd's, sacd's, blu-ray's en console-games. Wij kunnen helaas niets met cd-singles, maxi-singles, lp's of cd-roms!

CADEAU*

Als dank voor uw donatie mag u bij schenking van cd's, sacd's, blu-ray's of console-games een Nationale Cadeaubon kiezen.
De te ontvangen waarde is afhankelijk van uw donatie.

* Inbreng: Bij voorkeur minimaal 50 artikelen.

* CD-Artline bepaalt na ontvangst, of u voor een cadeaubon in aanmerking komt en voor welke waarde.

Bij voorbaat dank voor uw eventuele donatie en/of klandizie.

Voor al uw.... vragen / suggesties / een afspraak?

CD-Artline - Traaij 49 - 3971 GC Driebergen-Rijsenburg
Tel. 0343-521532 / E-mail: shop @ CD-Artline .nl

www.CDenDVD.nl is de website van CD-Artline.