Gratis verzending vanaf € 20 binnen Nederland

⇒ Naar specifiek zoeken

Donatie

Wat te doen met uw oude CD's, SACD's, DVD's, BLU-RAY's & CONSOLE-GAMES?

In heel Nederland liggen er miljoenen (tweedehands) cd's & sacd's en blu-ray's stof te vangen. Er wordt vaak geen, of amper, nog gebruik van gemaakt. Misschien waren ze wel een gift / cadeau, of onderdeel van een testament / nalatenschap / scheiding, of misschien zijn ze wel door u gedigitaliseerd en daarna opgeslagen zonder specifiek doel.

Mogelijk heeft u zelfs al geen cd- of blu-ray-speler meer. Spotify, Netflix, Videoland, Youtube,... het zijn allemaal digitale initiatieven waardoor ze steeds vaker niet meer gebruikt worden. Dat neemt niet weg dat er nog altijd liefhebbers op zoek zijn naar die ene opname, film of game....

Het kost de gemiddelde particulier echter veel tijd en moeite om ze door te verkopen. Tijdens deze overweging komt men vaak tot de conclusie, dat het niet echt meer loont om elke keer weer naar naar het postkantoor te lopen voor -in de meeste gevallen- 1 pakje per keer en slechts een kleine opbrengst per artikel. En aan het eind houdt u alsnog meer dan 60 à 70% van de collectie over en schiet u er eigenlijk niet veel mee op indien opruimen, of forse inkrimping, de bedoeling was.

Uw vrije tijd is uiteraard ook wat waard, toch? Uiteraard kunt u de collectie naar de kringloop brengen waar de collectie verkwanseld wordt voor letterlijk kwartjes per stuk,.... maar u kunt er ook voor kiezen om ze te doneren aan CD-Artline in ruil voor een cadeaubon (=optioneel), of schenking van de donatie-waarde aan uw favoriete, goede doel (meer hierover >> zie onderaan).


CD-Artline
is een familie-bedrijf bestaande uit Hans, Ria en Marcel Verdurmen. Het bedrijf bestaat sinds 1992 en is daarmee een van de laatste speciaalzaken in de gehele provincie Utrecht. De laatste der Mohikanen zogezegd en wij kunnen uw hulp simpelweg goed gebruiken.

Waarom doneren aan CD-Artline / CDenDVD.nl?

* Door ze te doneren aan CD-Artline steunt u ons simpelweg in ons voortbestaan.
Het vergroot onze collectie, waardoor wij weer meer klanten zowel in de winkel als online van dienst kunnen zijn.

* Uw collectie gaat gegarandeerd een goed tehuis krijgen. Ze gaan naar echte fans & liefhebbers in binnen- en buitenland.

* Het laten opkopen levert u tegenwoordig amper nog wat op. Door ze te doneren ruimt het lekker op en weet u tenminste dat ze voor een goede zaak worden gebruikt.

Waarom worden DVD's niet meer vermeld bij de te doneren artikelen?

De DVD-markt is snel achteruit gegaan sinds de komst van partijen als Netflix. Mocht u eventueel nog TV-SERIES, FILMHUIS/ARTHOUSE of MUZIEK-DVD's willen doneren, dan kan dat nog wel. Reguliere, commerciële speelfilms worden helaas amper nog verkocht en nemen wij dan ook niet meer aan in ruil voor een cadeaubon. Deze kan men enkel nog doneren zonder een eventuele tegenprestatie.

Woont u in de buurt van Driebergen (Utrecht) en wilt u ons graag helpen door een collectie aan ons te schenken?

Bel of e-mail ons a.u.b. vooraf, zodat wij weten dat u er aan komt. Wij zijn hoe dan ook open van dinsdag t/m zaterdag tussen 13.00 en 17.00, maar wij verzoeken u a.u.b. -indien mogelijk- in de ochtend langs te komen omdat het dan meestal wat rustiger is.

Wat kan ik doen als ik mijn cd's, sacd's, blu-ray's & console-games (PS, XBox, etc.) wil schenken en niet in de buurt van Driebergen (Utrecht) woon, of slecht ter been ben?

* Indien de collectie wat kleiner is (min. 50 st.), dan kunnen wij de eventuele verzendkosten (van pakketpost) vergoeden (enkel Nederland).
* Indien de collectie groter is dan 100 losse stuks, dan kunnen wij het ook bij u afhalen (enkel regio Utrecht)
* Indien de collectie groter is dan 300 losse stuks, dan kunnen wij het ook bij u afhalen (GEHELE RANDSTAD

E-MAIL ONS A.U.B. VOOR EEN DONATIE-PLANNING ( SHOP @ CD-ARTLINE.NL ), ZODAT WIJ U EEN KWITANTIE-FORMULIER KUNNEN TOESTUREN. DIT KUNT U DAN PRINTEN en DAARNA BIJSLUITEN, OF ALVAST INGEVULD KLAAR LEGGEN.

CADEAU

Als dank voor uw donatie mag u bij schenking van cd's, sacd's, blu-ray's of console-games een Nationale Cadeaubon kiezen (indien gewenst).
De te ontvangen waarde is afhankelijk van uw donatie en wordt na ontvangst en controle vastgesteld.

* CD-Artline/CDenDVD.nl bepaalt na ontvangst, of u voor een cadeaubon in aanmerking komt en voor welke waarde.
   (De controle van grotere donaties kan het soms eventjes duren alvorens wij alles hebben nagelopen en een bepaalde waarde toekennen.)

* Inbreng: Bij voorkeur minimaal 50 artikelen - in goede staat en uiteraard origineel. Hoe schoner, des te hoger kan de bon uitvallen!

* Indien gewenst kunnen wij de nog te bepalen donatie-waarde ook voor u overmaken naar uw favoriete, goede doel.

BELANGRIJK!!!! Omdat wij tegenwoordig ook veel donaties krijgen zonder dat men van deze CADEAU-optie weet, willen wij u a.u.b. verzoeken om duidelijk kenbaar te maken dat u graag wilt doneren in ruil voor bijv. een Nationale Cadeaubon.
Vraag daarom per e-mail naar ons KWITANTIE-FORMULIER, zodat u uw gegevens en wensen kunt invullen en aan ons kenbaar kunt maken - alvorens u ze opstuurt, langsbrengt of laat ophalen.

Bij voorbaat dank voor uw eventuele donatie.

***VERGEET A.U.B. NIET EEN DONATIE-AFSPRAAK TE MAKEN, MET VERMELDING DAT U DONEERT IN RUIL VOOR EEN CADEAUBON, OM HIERVOOR IN AANMERKING TE KOMEN !! ***

ADRES: CD-Artline - Traaij 49 - 3971 GC Driebergen-Rijsenburg
CONTACT: 0343-521532 / E-mail: shop @ CD-Artline .nl

------------------------------------------------------
www.CDenDVD.nl is de website van CD-Artline.