Gratis verzending vanaf € 20 binnen Nederland

⇒ Naar specifiek zoeken

Bulkbestellingen met korting

Een grote bestelling plaatst u eenvoudig en snel bij CDenDVD.nl! Bovendien komt u mogelijk in aanmerking voor een aantrekkelijke korting en bezorgen wij alle artikelen op het door u gewenste adres.

Richtlijnen voor korting

Indien u van een artikel meerdere exemplaren besteld, is het mogelijk dat we voor uw bestelling een korting berekenen.
Onze richtlijn is: Bij een bestelling van 20 stuks of meer van dezelfde titel brengen we graag een offerte voor u uit. Onder de 20 stuks is er geen korting mogelijk.

Aan de bovenstaande richtlijn voor kortingen kunnen geen rechten worden ontleend. Bij reeds geplaatste bestellingen kan achteraf geen korting worden verwerkt.

Bestelprocedure

U kunt altijd informatie aanvragen over mogelijke kortingen en de indicatieve levertijd voor grote bestellingen. U heeft uiterlijk de volgende werkdag een reactie op uw aanvraag. Als u akkoord gaat met de offerte, zullen wij u een aangepaste iDEAL-betaallink of Paypal-betaalverzoek sturen per email en de order na betaling- direct uitvoeren. Grotere bestellingen worden gezien als een zakelijke transactie. Het recht om te ruilen/retourneren (wet koop op afstand) komt hierdoor dan ook te vervallen (met als uitzondering de defectenprocedure). 

Bestelprocedure relatiegeschenken

U kunt tevens informatie opvragen over mogelijke kortingen en indicatieve levertijd voor relatiegeschenken (tevens vanaf 20 dezelfde artikelen). U heeft uiterlijk de volgende werkdag een reactie op uw aanvraag. Als u akkoord gaat met de offerte, zullen wij u een aangepaste iDEAL-betaallink of Paypal-betaalverzoek sturen per email en de order na betaling- direct uitvoeren.