Gratis verzending vanaf € 20 binnen Nederland

⇒ Naar specifiek zoeken

Bulkbestellingen met korting

Richtlijnen voor korting

Indien u van een artikel meerdere exemplaren wilt bestellen, is het mogelijk dat u in aanmerking komt voor korting.
Bij een bestelling vanaf 10 dezelfde items, of meer, brengen wij graag een offerte voor u uit. Onder de 10 stuks is er geen korting mogelijk.
Bij reeds geplaatste bestellingen kan achteraf helaas geen korting meer worden verwerkt!

Bestelprocedure

U kunt altijd informatie aanvragen over mogelijke kortingen en de indicatieve levertijd voor grote bestellingen. U heeft uiterlijk de volgende werkdag een reactie op uw aanvraag. Als u akkoord gaat met de offerte, zullen wij u een aangepaste en dus handmatige iDEAL-betaallink sturen per email en de order na betaling- direct uitvoeren. Grotere bestellingen worden gezien als een zakelijke transactie. Het recht om te ruilen/retourneren (wet koop op afstand) komt hierdoor dan ook te vervallen (met als uitzondering de defectenprocedure). 

Bestelprocedure relatiegeschenken

U kunt tevens informatie opvragen over mogelijke kortingen en indicatieve levertijd voor relatiegeschenken - welke wij zonder extra kosten feestelijk voor u inpakken (tevens vanaf 10 dezelfde items). U heeft uiterlijk de volgende werkdag een reactie op uw aanvraag. Als u akkoord gaat met de offerte, zullen wij u een aangepaste en dus handmatige iDEAL-betaallink sturen per email en de order na betaling- direct uitvoeren.