Gratis verzending vanaf € 20 binnen Nederland

Nieuw en Tweedehands

Klantenservice: Donatie

Naar overzicht klantenservice

Wat te doen met uw oude CD's, SACD's, DVD's, BLU-RAY's, POP/ROCK-LP'S & CONSOLE-GAMES?

In heel Nederland liggen er miljoenen (tweedehands) cd's, lp's, sacd's en blu-ray's stof te vangen. Er wordt vaak geen, of amper, nog gebruik van gemaakt. Misschien waren ze wel een gift / cadeau, of onderdeel van een testament / nalatenschap / scheiding, of misschien zijn ze wel door u gedigitaliseerd en daarna opgeslagen zonder specifiek doel. Mogelijk heeft u zelfs al geen cd- of blu-ray-speler meer. Spotify, Netflix, Videoland, Youtube,... het zijn allemaal digitale initiatieven waardoor ze steeds vaker niet meer gebruikt worden. Dat neemt niet weg dat er nog altijd liefhebbers op zoek zijn naar die ene opname, film of game....

Het kost de gemiddelde particulier echter veel tijd en moeite om ze door te verkopen. Tijdens deze overweging komt men vaak tot de conclusie, dat het niet echt meer loont om elke keer weer naar naar het postkantoor te lopen voor -in de meeste gevallen- 1 pakje per keer en slechts een kleine opbrengst per artikel. En aan het eind houdt u alsnog veel van de collectie over en schiet u er eigenlijk niet veel mee op indien opruimen, of forse inkrimping, de bedoeling was.

Uw vrije tijd is uiteraard ook wat waard, toch? Uiteraard kunt u de collectie naar de kringloop brengen,..maar u kunt er ook voor kiezen om ze te doneren aan CD-Artline. CD-Artline is een familiebedrijf gerund door Hans, Ria en Marcel Verdurmen. Het bedrijf bestaat sinds 1992 en is daarmee een van de laatste speciaalzaken in de gehele provincie Utrecht. De laatste der Mohikanen zogezegd en wij kunnen uw hulp simpelweg goed gebruiken.

NIEUW ->> LP's / VINYL: Mocht u pop, rock of middle-of the road LP's / VINYL willen doneren, dan kunt u deze vanaf heden bij ons doneren in ruil voor een tegemoetkoming van EURO 0,25 - 0,50 per goedgekeurde per plaat (mits in goede staat). (Vinyl-Singles uitgezonderd!)

Waarom doneren aan CD-Artline / CDenDVD.nl?

* Uw collectie gaat gegarandeerd een goed tehuis krijgen. Ze gaan naar echte fans & liefhebbers in binnen- en buitenland.
* Het laten opkopen levert u tegenwoordig amper nog wat op. Door ze te doneren ruimt het lekker op en weet u tenminste dat ze voor een goede zaak worden gebruikt.
* En door ze te doneren aan CD-Artline, steunt u ons simpelweg in ons voortbestaan. Het vergroot onze collectie, waardoor wij weer meer klanten zowel in de winkel  als online van dienst kunnen zijn.

Wilt u ons ook graag steunen door een collectie "Goede" CD's, POP/ROCK-LP'S, DVD's, SACD's, Blu-Ray's of Console-games (PS, Xbox, Wii, etc) te schenken?

Allereerst hartelijk dank voor de overweging om uw collectie te doneren. Zodra u de collectie uitgezocht heeft en deze gereed staat, verzoeken wij u ons -bij voorkeur- te e-mailen voor een donatie-afspraak: shop @ CD-Artline.nl

In die e-mail zouden wij u a.u.b. willen verzoeken de volgende informatie op te nemen:

1)      Dat u uw collectie graag een nieuw leven ziet krijgen, door ze te doneren aan CD-Artline / CDenDVD.nl
2)      Uw voor- en achternaam + Uw woonplaats
3)      Om hoeveel artikelen het ongeveer gaat
4)      En op welke wijze de collectie bij CD-Artline terecht kan komen. Zie hieronder de keuzes.

         A)     Langsbrengen in Driebergen-Rijsenburg (Traaij 47 A) 
                   Maandag (12:00-17:00), 
                   Dinsdag t/m Zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur.

         B)      Versturen met pakketpost
                   Meer dan 150 stuks versturen is meestal niet aan te raden! Kies dan a.u.b. voor optie A of C.

         C)      Gratis laten afhalen in de regio Utrecht
                   -Driebergen: Wij halen bij u af ongeacht het aantal items
                   -Utrechtse Heuvelrug: Wij halen af vanaf 50+ items
                   -Provincie Utrecht: Wij halen bij u af vanaf 200+ items
                   
                   -De rest van Nederland: Neem a.u.b. contact met ons op als u een grotere collectie heeft. 
                    Dan kijken wij even naar de mogelijkheden.

Nadat wij per e-mail deze informatie van u hebben ontvangen, sturen wij u per e-mail een DONATIE-FORMULIER (PDF), of per post als u geen e-mail-adres heeft. Deze zult u dan even moeten (uitprinten), invullen, en bij de collectie moeten stoppen - alvorens u ze langsbrengt, verstuurd, of laat afhalen (op afspraak). 

CADEAU / TEGEMOETKOMING / Uw favoriete GOEDE DOEL

CADEAUBON: Bij de schenking van grotere collecties (200+), vooral CD's, SACD's, POP/ROCK-LP's/Vinyl, en Blu-Ray's, bieden wij donateurs -indien gewenst- een Nationale Cadeaubon (VVV / Boekenbon / Bloemenbon) aan naar keuze. De te ontvangen waarde wordt pas na ontvangst en controle vastgesteld. Het blijft echter ten allen tijde een tegemoetkoming voor uw donatie en de eventueel gemaakte bezorg- en/of verzendkosten!! Wij doen dus niet aan inkoop!
NIEUW ->> LP's / VINYL: Mocht u pop, rock of middle-of the road LP's / VINYL willen doneren, dan kunt u deze vanaf heden bij ons doneren in ruil voor een tegemoetkoming van EURO 0,25 - 0,50 per goedgekeurde per plaat (mits in goede staat). (Vinyl-Singles uitgezonderd!)

GOEDE DOEL: Indien gewenst kunnen wij bij een donatie van 200+ artikelen i.p.v. een Nationale Cadeaubon de nog te bepalen donatie-waarde ook voor u overmaken naar uw favoriete, goede doel. (Indien u hiervoor kiest, sturen wij u uiteraard ook een bewijs van de overboeking, per e-mail!) 

- CD-Artline/CDenDVD.nl bepaald na ontvangst, of u voor een cadeaubon in aanmerking komt en voor welke waarde - rekeninghoudend met bezorg/verzend-kosten.
- Doordat wij regelmatig donaties ontvangen, kan het eventjes duren alvorens wij alles hebben nagelopen en de eventuele waarde kunnen toekennen.
- Hoe schoner u het aanlevert, des te hoger kan de Nationale Cadeaubon of de Goede-Doelen-donatie uitvallen...... en vice versa!
- De artikelen moeten in goede staat verkeren en uiteraard compleet & origineel zijn.
 
TER INFO: Wij willen zeker niet ondankbaar zijn, maar wij kunnen helaas NIETS met:
* bekraste en/of geoxideerde discs,
* kopietjes, promo-cd’s (not for sale), krant/magazine-bonus-artikelen, of samplers
* singles, maxi-singles
* incomplete artikelen (zonder boekjes e.d.) / opgebroken box-sets
* artikelen met nadrukkelijke notities en/of gescheurde, papieren inlays en/of gescheurde, kartonnen hoezen,
* videotheek-versies, of bibliotheek-versies
* Partijen met een penetrante geur (door huisdieren, roken e.d.)

BIJ VOORBAAT DANK VOOR DE OVERWEGING OM EVENTUEEL TE DONEREN.
NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP INDIEN U NOG VRAGEN HEEFT

ADRES: CD-Artline - Traaij 47 A - 3971 GC Driebergen-Rijsenburg

CONTACT: E-mail: shop @ CD-Artline .nl

------------------------------------------------------
www.CDenDVD.nl is de website van CD-Artline vof.