Gratis verzending vanaf € 20 binnen Nederland

⇒ Naar specifiek zoeken

FALCON

TV SERIES

ALL REGIONS

Blu-Ray Disc   2 disc(s)   16-07-2013
Crime - Movie

Levertijd : +/- 5 - 15 werkdagen

€ 8.95
Extra info: ALL REGIONS
Maatschappij: Niet aangegeven
Label: DFW
Barcode: 8715664105863
Artikelcode: M53110
Suffix - prefix: 42546 SBS00
Talen: English 
Ondertiteling: Dutch 
(Beeld)formaat: 16:9 
Geluid: DOLBY DIGITAL 5.1 
Speelduur: 176 minuten

Javier Falcón is inspecteur moordzaken in het Spaanse Sevilla. Zijn privéleven is een ramp en hij wordt voortdurend geplaagd door herinneringen aan een duister verleden dat hij angstvallig verborgen houdt voor zijn collega’s. Maar als het gaat om het oplossen van ingewikkelde zaken is hij de beste.

The blind man of Sevilla:
Wanneer een rijke restaurant eigenaar wordt vermoord, verdenkt de politie zijn vrouw. Die heeft immers een motief: de man ging vreemd. Maar Falcón denkt niet dat de zaak zo simpel is. Sterker, wanneer een tweede slachtoffer wordt gevonden, doet hij een schokkende ontdekking: de moordenaar probeert Falcón iets duidelijk te maken. De zaak blijkt verband te houden met Falcóns duistere verleden!

The silent and the damned:
Een projectontwikkelaar wordt dood aangetroffen. Falcóns superieuren denken dat het om zelfmoord gaat, maar wanneer een tweede slachtoffer opduikt, een Chileense journalist bij wie de tong is afgesneden, weet hij zeker dat iemand deze twee mannen het zwijgen wilde opleggen. Maar waarom? Het onderzoek leidt Falcón naar een pedofiel netwerk en schimmige politieke intriges….

The blind man of Sevilla - part 1&2
The silent and the damned - part 1&2