Gratis verzending vanaf € 20 binnen Nederland

⇒ Naar specifiek zoeken

FUN4KIDS DUOPACK 3

CHILDREN

THREE INVESTIGATORS; SKELETON ISLAND, TERROR CASTLE

DVD   2 disc(s)   26-06-2012
Children - Movie

In stock Levertijd : +/- 1 - 2 werkdagen (op=op)

€ 5.95 € 7.95
Extra info: THREE INVESTIGATORS; SKELETON ISLAND, TERROR CASTLE
Maatschappij: Niet aangegeven
Label: DFW
Barcode: 8715664098028
Artikelcode: L39924
Suffix - prefix: 42311 KDS00
Talen: English 
Ondertiteling: Dutch 
(Beeld)formaat: 2,35:1 WS (16:9 COD) 
Geluid: DOLBY DIGITAL 5.1 
Speelduur: 183 minuten

De eerste twee missies van de drie jonge maar avontuurlijk detectives Jupiter, Pete en Bob. Liefhebbers van Harry Potter en Spy Kids mogen dit spannende avontuur vol humor en mysterie niet overslaan! Gebaseerd op de populaire kinderboeken van Robert Arthur, Jr.

Three Investigators - Mission 1: Skeleton Island
Jupiter, Pete en Bob zijn drie doodgewone jongens uit Rocky Beach, Californië. Doodgewoon, behalve dat ze werken als privédetectives! In de zomervakantie gaan ze mee met Pete’s vader naar Zuid – Afrika, waar hij de steenrijke Miss Wilbur gaat helpen bij de bouw van een pretpark op Skeleton Island. De drie jongens verheugen zich op zon, zee en strand, maar daar komt niks van terecht. Op Skeleton Island is iedereen namelijk doodsbang voor een geheimzinnig beest, de Tokolosh. De Tokolosh jaagt de werkmannen de stuipen op het lijf, waardoor de bouw van het pretpark stil komt te liggen. Een zaak voor de jonge detectives?

Three Investigators - Mission 2: Terror Castle
Na The Secret of Skull Island een nieuw avontuur voor de drie jonge privédetectives uit Rocky Beach, Californië.
Op de verjaardag van Jupiter Jones duikt een geheimzinnige videoband op. Daarop is een opname te zien van zijn lang overleden ouders. Jupiter ontdekt dat zijn ouders net als hij werkten als privédetective. Bij hun laatste zaak kwamen ze op mysterieuze wijze om te leven. Jupiter, Pete en Bob besluiten de draad van het onderzoek weer op te pikken. Het spoor brengt de jonge vrienden naar de krankzinnige uitvinder Terril, die in een verlaten bos in Noord- Californië woont. Daar vinden ze ook… Terror Castle!