Gratis verzending vanaf € 20 binnen Nederland

⇒ Naar specifiek zoeken

TRIPLE ACTION PACK

MOVIE

GAMER | FAKE IDENTITY | UNIVERSAL SOLDIER REGENERATION

Blu-Ray Disc   3 disc(s)   14-06-2011
Action - Movie

Levertijd : +/- 5 - 15 werkdagen

€ 7.95
Extra info: GAMER | FAKE IDENTITY | UNIVERSAL SOLDIER REGENERATION
Maatschappij: Niet aangegeven
Label: DFW
Barcode: 8715664089026
Artikelcode: K16141
Suffix - prefix: 41857 DBS00
Talen: English 
Ondertiteling: Dutch 
(Beeld)formaat: 1,78:1 WS (16:9 COD) 
1,85:1 WS (16:9 COD) 
2,35:1 WS (16:9 COD) 
Geluid: DOLBY DIGITAL 5.1 
DTS 
Speelduur: 290 minuten

Gamer (2009)
In een futuristische toekomst krijgen gevangenen die ter dood zijn veroordeeld de kans om hun vrijheid te winnen door mee te doen aan een uiterst gevaarlijk virtual reality spel dat live wordt uitgezonden. Er is maar één regel: vechten tot de dood. Kable is afkomstig uit één van de vele competities. Hij probeert zijn onafhankelijkheid te winnen en eens voor altijd een eind te maken aan deze waanzin door helemaal van onderaan te beginnen en tot de top te overleven en het uiteindelijk op te nemen tegen het genie van het spel, Zaal.

Universal Soldier: Regeneration (2009)
Terroristen dreigen met bommen de nucleaire reactor van Chernobyl op te blazen, wat duizenden levens zou kunnen kosten. Om dit tegen te houden wordt er een team soldaten op af gestuurd, maar die staan voor een grote verrassing: een nieuwe, dodelijkere UniSol in de vorm Andrei Arlovski. De enige die de terroristen nu nog kan tegenhouden is Luc Deveraux (Jean-Claude van Damme), een Universal Soldier van het eerste uur. Deze moordmachine gaat het goed af, totdat hij tegenover een verrassing komt te staan. Het blijkt dat er in het geheim nog een UniSol bij is gehaald en deze keer is het een bekende van Deveraux, namelijk Andrew Scott (Dolph Lundgren). Nu zal Luc alles op alles moeten zetten om niet alleen twee van de dodelijkste soldaten ooit te stoppen, maar ook nog de bommen te ontmantelen!

Fake Identity (2009):
Als arts bij Artsen Zonder Grenzen is Nick Pinter (Val Kilmer) tijdens zijn bezoek aan Sofia in Bulgarije heel toevallig op het verkeerde moment op de verkeerde plek. Hij raakt daardoor betrokken bij de machtsstrijd rondom een miljardencontract tussen voormalig Sovjetrepubliek Kargykistan en een van de grootste diamantairs van de wereld. Het contract dat Kargykistan tot op heden met een machtig kartel heeft loopt op zijn eind en het is het kartel er alles aan gelegen dat contract te verlengen. De ambities van Kargykistan om rechtstreeks met de eindverkoper zaken te doen moet dus de kop in worden gedrukt en Nick zit ineens in een internationaal complot en komt tegenover ervaren moordenaars te staan.