Gratis verzending vanaf € 20 binnen Nederland

⇒ Naar specifiek zoeken

BIBLE MYSTERIES BOX

MOVIE

CLASSIC MINISERIES

DVD   3 disc(s)   07-10-2014
Documentary - Movie

Levertijd : +/- 5 - 15 werkdagen

€ 7.95
Extra info: CLASSIC MINISERIES
Maatschappij: Niet aangegeven
Label: DFW
Barcode: 8715664070475
Artikelcode: P99725
Suffix - prefix: 40913 BDS00
Talen: English 
Ondertiteling: Dutch 
Regiocode(s): 2: Europa, Groenland, Zuid-Afrika, Lesotho, Swaziland, Japan, Egypte en het Midden-Oosten 

THE INQUIRY
Het is drie jaar na de kruisiging van Jezus van Nazareth. Het gerucht dat hij uit de dood is opgestaan, verspreidt zich door het land en inspireert de bevolking tot een opstand tegen de Romeinse heersers. In een poging de rust te bewaren stuurt de Romeinse keizer Tiberius de onderzoeker Taurus naar Judea om het lijk van Jezus te vinden en zo het verhaal te ontzenuwen. In zijn onderzoek wordt Taurus tegengewerkt door Pontius Pilatus, die koste wat kost wil voorkomen dat het publiek te horen krijgt hoe Jezus precies is gestorven. Hoe meer Taurus te weten komt over het leven en de dood van Jezus, hoe meer hij begint te twijfelen aan zijn opdracht.            

THE HOLY FAMILY
Wie waren Jozef en Maria. Over het leven van Jezus zijn al vele verhalen verteld, maar zijn ouders zijn altijd onderbelicht gebleven. In deze meeslepende film zien we Jozef en Maria als mensen van vlees en bloed, die elkaar vinden en daarna samen een beproeving doorstaan. Zodra Maria op mysterieuze wijze in verwachting raakt, worden hun liefde, vertrouwen en geloof immers danig op de proef gesteld...Deze uitmuntende miniserie, opgenomen in het adembenemende landschap van Jordanië, werd geschreven door Massimo de Rita (The Octopus) en geregisseerd door Raffacle Mertes, die sinds 1999 furore maakt met miniseries en tv-films over Bijbelse personages. 

THE NATIVITY STORY 
The Nativity Story, een dramatische en fascinerende verfilming van de geboorte van Jezus. The Nativity Story volgt de moeilijke en gevaarlijke reis van Maria en Jozef naar Bethlehem, de miraculeuze zwangerschap en de geboorte van Jezus. Het beroemdste verhaal over liefde en lotsbestemming, over onheil en onderdrukking en over een kind dat de geschiedenis van de wereld zou veranderen...