Gratis verzending vanaf € 20 binnen Nederland

Nieuw en Tweedehands

Die Walkure

Gatti, Daniele

Ntsc/All Regions/Johan Botha/Kwangchul Youn/Albert Dohm

DVD   2 disc(s)   08-03-2011
Classical

In stock
Levertijd : +/- 1 tot 2 werkdagen (voorraad: 2-3 items)

€ 24.95 € 34.95
Extra info: Ntsc/All Regions/Johan Botha/Kwangchul Youn/Albert Dohm
Drager: DVD
Maatschappij: Play it again Sam
Label: Oehms
Barcode: 0809478010456
Artikelcode: J91678
Suffix - prefix: 1045 OA
Talen: German 
Ondertiteling: English French German Spanish 
(Beeld)formaat: 16:9 
Geluid: DOLBY DIGITAL 2.0 STEREO 
DOLBY DIGITAL 5.1 
DTS 
Speelduur: 259 minuten

Johan Botha (Siegmund), Kwangchul Youn (Hunding), Albert Dohmen (Wotan), Edith Haller (Sieglinde), Linda Watson (Brünnhilde), Mihoko Fujimura (Fricka), Sonja Mühleck (Gerhilde), Anna Gabler (Ortlinde), Martina Dike (Waltraute), Simone Schröder (Schwertleite), Miriam Gordon-Stewart (Helmwige), Wilke te Brummelstroete (Siegrune), Annette Küttenbaum (Grimgerde) & Alexandra Petersamer (Rossweisse)

Bayreuther Festspiele Chorus & Bayreuther Festspiele, Christian Thielemann (conductor) & Tankred Dorst (director)

Vanuit Bayreuth brengt Christian Thielemann deze productie uit 2010 met Johan Botha als Siegmund. Thielemann wordt al de leidende Wagner dirigent van dit moment genoemd.

"Soms vraag je je af wat er achter het beleid van de platenmaatschappijen zit. Waarom brengen ze iets uit of juist niet? Waarom werd de slechte Mozartcyclus uit Amsterdam opgenomen maar de schitterende La Juive niet? Vorig jaar heeft Opus Arte de complete Ring van Christian Thielemann (opgenomen in 2009) op cd’s uitgebracht en daar was ik ze bijzonder dankbaar voor. Het geluid was prachtig, de bezetting, met Eva Maria Westbroek als Sieglinde en Endrik Wottrich als Siegmund voorop, fenomenaal. En dat terwijl recensies en berichten
meldden dat de productie totaal mislukt was. Hij was zo slecht dat het publiek zelfs te moe was om boe te roepen. Nu waren de omstandigheden ook niet optimaal. Lars von Trier, die de Ring oorspronkelijk zou regisseren, had de opdracht op het laatste moment teruggegeven en zo was die in de handen van Tankred Dorst beland. En Dorst is een vermaard toneelschrijver maar geen operaregisseur. De nieuwe cast, met Albert Dohmen en Linda Watson is goed, Thielemann is prachtig, meer niet. Waarom Opus Arte de productie een jaar later alsnog voor dvd heeft opgenomen? Hadden ze de Enschedese Walküre maar gekozen!"
Klassieke Zaken Magazine