Gratis verzending vanaf € 20 binnen Nederland

⇒ Naar specifiek zoeken

KLASSIEK FOR KIDS 2018

V/A

2CD KLASSIEK FOR KIDS AKL 2018 INCL. CADEAUKAART

CD   2 disc(s)   28-09-2018
Classical

In stock Levertijd : +/- 1 - 2 werkdagen (kleine voorraad)

€ 9.95
Extra info: 2CD KLASSIEK FOR KIDS + AKL 2018 INCL. CADEAUKAART
Label: STEP
Barcode: 0724320180128
Artikelcode: X01472
Suffix - prefix: 2018012 STEP

Op zaterdag 28 september 2018 start officieel de campagne 'Aangenaam Klassiek' 2018. 
Ook dit jaar is de beroemde 'Aangenaam Klassiek' 2cd-box, met de nieuwste en bestaande opnamen van wereldsterren. en 'Klassiek For Kids'  met vijf spannende en ontroerende hoorspelen, weer verkrijgbaar. (nu reeds te koop online via de webshop of in de winkel) voor slechts €9,99 .

Bij aanschaf van de 'Aangenaam Klassiek' en/of de 'Klassiek For Kids' box krijgt u dit jaar een uniek geschenk kado: een cadeaucard ter waarde van € 5,- (geldig t/m 31 januari 2019). Deze kunt u direct besteden bij uw nieuwe aankoop!

Moet je horen…

Zaterdag 29 September a.s. klinkt er in onze winkel aan de Traaij 49 in Driebergen ook weer live klassieke muziek!

Als onderdeel van de 'Aangenaam Klassiek' campagne 2018, met 40 zeer aantrekkelijk geprijsde cd uitgaven, en de start van het muziekseizoen wordt er op deze bijzonder muzikale dag bij ons in de winkel uw aandacht gevraagd voor klassieke muziek.

Vooraanstaande musici als Fagotduo Liefde voor Laag (12.00 uur) & Enno Voorhorst (internationaal beroemd gitarist) (13.00 uur) treden GRATIS voor u op.

De winkel is weer helemaal seizoensklaar met veel nieuwe releases, posters, actietafels, geweldige aanbiedingen en de mogelijkheid voor een kopje koffie en een goed gesprek.


EXCLUSIEVE CD-ARTLINE EXTRA AANBIEDING:


ELKE KOPER ONTVANGT 29 SEPTEMBER BIJ BESTEDING VANAF € 25,00 
- 10% EXTRA KORTING OP DE AL ZEER SCHERPE AANBIEDINGSPRIJZEN -*

* Deze aanbieding geldt niet bij aankoop van Entertainment-cards en de Aangenaam Klassiek- of de Aangenaam Klassiek For Kids 2cd, 
of in combinatie met andere kortingsacties.

Snelle beslissers maken ook nog eens kans op een GOODIEBAG: In deze goodiebag vindt u, naast veel informatie over klassieke muziek, en een gratis CD, ook een unieke Aangenaam Klassiek Live Cadeaukaart waarmee u kans maakt op € 100,- shoptegoed! 

De Aangenaam Klassiek 2018 campagne loopt tot en met 31 januari 2019.

Oorkaan in schijnwerpers van 'Aangenaam Klassiek'

Oorkaan maakt met topmusici theatrale voorstellingen waarmee het vooral kleine maar zeker ook grote oren opent voor de wereld van de klassieke muziek. De musici wordt geleerd hoe ze hun muziek met fysiek spel, weinig woorden en veel humor zo goed mogelijk kunnen communiceren. Jaarlijks worden zo’n 200 voorstellingen gespeeld op podia en festivals in binnen- en buitenland. In Nederland zijn dat onder meer Het Concertgebouw, Muziekgebouw aan ’t IJ, TivoliVredenburg, De Doelen en Muziekgebouw Eindhoven. Vaste buitenlandse partners zijn gerenommeerde concertzalen als Philharmonie Luxembourg, Philharmonie Köln en Concertgebouw Brugge. In 2016 is Oorkaan meerjarige partnerschappen aangegaan in de Verenigde Staten, Canada en China. De afgelopen drie jaar werden de Oorkaan-concerten bijgewoond door in totaal 150.000 kinderen en volwassenen.

Meer over de 2-cd-box 'Aangenaam Klassiek for Kids':
Tekstschrijver Sanne Schuhmacher schreef voor de 'Aangenaam Klassiek for Kids' 2-cd-box vijf korte hoorspelen, geïnspireerd op vijf succesvolle Oorkaan-concerten:

Kwartetten met Beethoven van Dudok Quartet Amsterdam
Cellokrijgers van Cello Octet Amsterdam
Het Pleintje van Meneer Sax van het Ebonit Saxophone Quartet
Meneer Tobias en het Zwarte Monster van pianist Tobias Borsboom
Voor het hoorspel Romeo en Julia worden live-opnamen gebruikt van het Koninklijk Concertgebouworkest, dat eerder dit jaar in samenwerking met Oorkaan twee uitverkochte kindervoorstellingen speelde in de Grote Zaal van Het Concertgebouw. Zowel het orkest als dirigent Gustavo Gimeno zijn nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van dit hoorspel. De acteurs Gustav Borreman, Jouman Fattal, Steven Stavast en Maartje van de Wetering brengen met hun stemmen de verhalen tot leven.