Gratis verzending vanaf € 20 binnen Nederland

Nieuw en Tweedehands

BLACKWATER.. -ANNIVERS-

OPETH

..PARK - 20TH ANNIVERSARY EDITION

CD   1 disc(s)   16-07-2021
Speed/Thrash/Deathmetal - Rock

Nog niet verschenen - reserveer een exemplaar.
Release-data zijn altijd onder voorbehoud van fabriekswijzigingen!

€ 17.95 € 19.95
Extra info: ..PARK - 20TH ANNIVERSARY EDITION
Maatschappij: Sony Music
Label: MUSIC FOR NATIONS
Barcode: 0194398763125
Artikelcode: 7A0036
Suffix - prefix: 876312 19439

Twee decennia later en nog steeds een verbluffend werk, Opeth's magnum opus "Blackwater Park" zit vol met uitzonderlijke melodische momenten, griezelige sfeer en beweeglijke maar verpletterende heaviness. Met dit werk trapten de Zweedse metallers de kronkelige deuren van prog in, gaven death metal een kosmische caleidoscoop en introduceerden een generatie muzieknerds in een wereld van onbegrensde muzikale mogelijkheden.

De heruitgave via Music For Nations zal liefdevol worden geperst op zwaargewicht audiofiel vinyl, met verschillende deluxe varianten en in een gatefold artwork sleeve, met bijgewerkte liner notes en acknowledgements. De deluxe varianten, inclusief een hardcase CD, bevatten een geupdate artwork booklet met nieuwe liner notes, nooit eerder vertoonde herinneringen van de band, en exclusieve content geleverd door de Opeth fan community. Het blijft een must-have voor Opeth liefhebbers, completisten en toevallige luisteraars.

"In veel opzichten kan Opeth's 'Blackwater Park' worden gezien als hun antwoord op The Beatles' 'Revolver', beide compromisloos en experimenteel, maar even commercieel levensvatbaar en onbreekbare meesterwerken.

1. The Leper Affinity
2. Bleak
3. Harvest
4. The Drapery Falls
5. Dirge for November
6. The Funeral Portrait
7. Patterns in the Ivy
8. Blackwater Park
9. The Leper Affinity